Manifestroom Partnership

Pridružite se Manifestroomu na putovanju oblikovanja nove vizije obrazovanja i osobnog rasta.

Pridruži nam se

Samo za ljude s "čarobnim" darom

Manifestroom je vaša idealna destinacija za promociju i prodaju vašeg coaching programa. Naša platforma omogućuje vam da dosegnete široku publiku, pružite vrijednost svojim klijentima i ostvarite rast vašeg poslovanja.

Naši partneri su lideri u svojim područjima, s strašću za mijenjanje obrazovanja za bolje čovječanstvo. Bez obzira jeste li govornik, učitelj, facilitator ili partner, suradnja s Manifestroom-om može obogatiti vaše poslovanje, um i duh.

Kupovinom prostora na našoj stranici, dobit ćete priliku da svoj program predstavite svijetu na jednostavan i učinkovit način.

Evo nekoliko ključnih pogodnosti koje nudimo coachevima koji kupuju prostor na Manifestroomu:

Snažna online prisutnost

Manifestroom je cijenjena platforma koja privlači ljude koji su zainteresirani za osobni razvoj, samopomoć i postizanje ciljeva. Naša stranica privlači široku publiku, pružajući vam potencijal za veću vidljivost i dosezanje vaše ciljne skupine.

Detaljan opis programa

Naša platforma omogućuje vam da pružite sveobuhvatan opis svog coaching programa. Možete detaljno opisati ciljeve programa, metode i tehnike koje koristite, prednosti koje klijenti mogu očekivati te ostale ključne informacije. Na taj način možete potaknuti interes potencijalnih klijenata i pomoći im u donošenju informirane odluke.

Jednostavna navigacija i rezervacija

Manifestroom je dizajniran kako bi bio intuitivan i jednostavan za korištenje. Naša stranica omogućuje potencijalnim klijentima lako pretraživanje i pregled vaših programa, a rezervacija prostora za vaš program je brza i jednostavna.

Pružamo korisničko iskustvo bez stresa i olakšavamo proces rezervacije vašeg programa. Potencijalni klijenti mogu jednostavno pregledati dostupne termine, odabrati opciju koja im najbolje odgovara i rezervirati svoje mjesto u vašem programu s nekoliko jednostavnih koraka.

Marketinška podrška

Kupovinom prostora na Manifestroomu, imate pristup marketinškoj podršci koju pružamo. Naš tim stručnjaka za digitalni marketing može vam pružiti savjete i strategije za promociju vašeg programa, povećanje vidljivosti i privlačenje ciljne publike.

Također nudimo mogućnost promocije vašeg programa putem naših društvenih mreža i biltena.

Fleksibilnost i prilagodljivost

Manifestroom vam pruža fleksibilnost da prilagodite svoj program prema svojim potrebama. Možete odabrati trajanje programa, cijenu, opcionalne dodatke i još mnogo toga.

Naša platforma vam omogućuje da kontrolirate i upravljate svojim poslovanjem na način koji najbolje odgovara vašem stilu rada.

Česta pitanje

Kako određujem cijenu svog coaching programa?

Vi određujete cijenu svog coaching programa. Naša platforma vam omogućuje da postavite vlastitu cijenu koja odražava vrijednost vašeg programa.

Koje vrste coaching programa mogu promovirati na Manifestroomu?

Na Manifestroomu možete promovirati različite vrste coaching programa, uključujući osobni razvoj, poslovni razvoj, zdravlje i wellness, financijski coaching i mnoge druge.

Koja je cijena prostora za postavljanje programa na Manifestroomu?

Cijena prostora za postavljanje programa na Manifestroomu iznosi 990 eura.

Koja je provizija koju Manifestroom uzima od prodaje mojeg programa?

Manifestroom uzima naknadu od 5% od svake prodaje programa.

Kako se vrši isplata zarade od prodaje programa?

Isplate zarade od prodaje programa obavljaju se prema dogovoru, obično na mjesečnoj osnovi putem bankovnog transfera ili drugih prikladnih metoda.

Kako funkcionira ponuda "3 + 1 gratis" za kupnju prostora za video programe?

Da biste iskoristili ponudu "3 + 1 gratis", potrebno je kupiti prostor za video programe tri puta putem naše platforme. Nakon što je ostvarena treća kupnja, četvrti prostor za video programe bit će vam dodijeljen besplatno.

Mogu li promijeniti informacije o svom programu nakon što ga postavim?

Da, imate mogućnost promjene informacija o svom programu nakon što ga postavite na Manifestroom platformi. Ako želite izvršiti promjene, jednostavno se obratite našem timu podrške putem adrese support@manifestroom.com i rado ćemo vam pomoći u ažuriranju vaših podataka.

Koliko dugo traje postavljanje programa na platformi?

Nakon podnošenja prijave, proces pregleda i postavljanja programa traje obično 2-3 radna dana.

Koja je prednost postavljanja programa na Manifestroomu u usporedbi s vlastitom web stranicom?

Manifestroom vam pruža visoku vidljivost i dostupnost našoj ciljanoj publici coacheva i polaznika programa, što vam može pomoći u privlačenju novih klijenata i širenju vašeg utjecaja.

Postoji li ograničenje broja programa koje mogu postaviti na platformu?

Trenutno nema ograničenja broja programa koje možete postaviti na Manifestroom platformi.

Odaber opciju
 • Jednokratno

  €990

  Ukupno €990

 • 6 mjeseci

  €165/mj

  Ukupno €990

 • 12 mjeseci

  €82.5/mj

  Ukupno €990

Kupi odmah
PDV uključen u cijenu

Copy link

Send email